информационни ресурси за бизнеса
гаджет
игри
филми
музика
кар
наука
офис
релакс
времето днес
София Пловдив
Варна С. Загора
Бургас Русе
фиксинг БНБ
usd EUR 1.95583 gbp
usd USD 1.83457 gbp
gbp GBR 2.29396 gbp
chf CHF 1.83096 gbp
RSS емисии
infoweek.bg
ИТ в бизнеса
финанси
greenWEEK
секюрити
човешки ресурси
марком
infoWEEKEND
weekend » игри
Diablo III идва с адско рок парти в RockIT
Вход свободен; очаквайте игри и награди
4-05-2012
Премиерата на най-очакваното гейминг заглавие за годината Diablo III наближава – до заветната дата остават само 10 дни. 

Родните геймъри ще могат да отпразнуват завръщането на легендарната игра в столичния клуб RockIT на 14 май, съобщава организаторът на събитието Ozone.bg. Програмата на вечерта включва множество предизвикателства и приятни изненади за феновете на Diablo. 

Кулминацията на партито е в полунощ, когато всички клиенти на Ozone.bg ще могат да получат своите копия на Diablo III. Доброто настроение за присъстващите от 19:30 до 23:59 е гарантирано – очакват ги тематични игри, демонстрации, предизвикателства и изненади и разбира се, много награди. Входът е свободен за всички, които искат да прекарат една приятна и тематична рок вечер в добра компания.

Програмата ще започне и завърши с огнен танц на сцената на RockIT, дело на клуб Fire Soul. Верните фенове на Diablo ще могат да подложат уменията си на изпитание в Alienware Hardcore състезание, което ще се проведе с адските машини на гейминг марката. 

Гостите в заведението ще се срещнат с новите герои на Diablo III, а участниците в конкурса за най-атрактивно Rock Hell облекло, организиран от клуб Накама, могат да си тръгнат с голямата награда на Sapphire – видеокарта ATI Radeon 7950

За всички жадни домакините от бар RockIT са подготвили специално създадени отвари по тайни рецепти. Междувременно на сцената ще се появят танцуващ серпентин и рицари с бойно снаряжение. Почитателите на настолните игри ще могат да вземат активно участие в демонстрации с награди на Magic: Тhe Gathering: Avacyn Restored – тематичното ново издание за сблъсъка между доброто и злото.

В подземното ниво на бар RockIT истинските фенове ще могат да се сдобият и с безплатни временни татуировки, вдъхновени от Diablo III и Razer. 

Най-активните гости ще получават и специални loot карти, които освен добро настроение могат да им донесат SSD и флашпамети от Kingston, както и много други изненади и награди от организаторите и спонсорите на събитието. Подгряването на настроението ще е гарантирано с красивите ангелчета и страшните дяволици, които ще посрещат всеки странстващ пътник, попаднал в бар RockIT (ул. Георги Бенковски №14) на 14 май.
Присъедини се и сподели: Facebook Twitter RSS Изпрати
най-нови от игри
Рязко спадат продажбите на видеоигри в САЩ15-05-2012
С 42% по-малки продажби спрямо 2011 г.
Diablo III идва с адско рок парти в RockIT
Графичните карти AMD Radeon HD 7800 серия вече са на пазара
още
най-четени от игри
4,8 милиарда щатски долара са приходите на Activision11-02-2011
Компанията постига 20% ръст спрямо предходната година
Гражданска война в Колумбия ще видите в BioShock Infinite
„Принцът на Персия” се появява и на големия екран