информационни ресурси за бизнеса
гаджет
игри
филми
музика
кар
наука
офис
релакс
времето днес
София Пловдив
Варна С. Загора
Бургас Русе
фиксинг БНБ
usd EUR 1.95583 gbp
usd USD 1.83457 gbp
gbp GBR 2.29396 gbp
chf CHF 1.83096 gbp
RSS емисии
infoweek.bg
ИТ в бизнеса
финанси
greenWEEK
секюрити
човешки ресурси
марком
infoWEEKEND
weekend » офис
„Запали ги!”, съветва Кармайн Гало
Или как да развиете умения да вдъхновявате хората около вас
20-02-2013
Вие имате силата да вдъхновявате всекиго, навсякъде, по всяко време. Вие може да не сте на ръководен пост, но всеки ден упражнявате влияние върху някого. Дали сте изпълнителен директор на „Fortune 500“ или глава на семейство, вие сте в мотивиращия бизнес. Независимо от вашето място, играете ролята на главен вдъхновител за някого – на работа, вкъщи или във вашата общност. 

Седемте прости правила, разкрити в книгата на Кармайн Гало „Запали ги!”, издание на ИК Сиела, съдържат ключа за начина как да продадете успешно себе си, визията си, концепцията си и ценностите си на всеки човек във вашата сфера на влияние. Като развиете изумителните комуникативни умения, споделени в книгата от най-вдъхновяващите мъже и жени в света, ще се радвате на много по-успешни и удовлетворяващи взаимоотношения с вашите колеги, клиенти, служители в личния ви или в професионалния ви живот.

„Когато ме поканят да говоря на конференция по въпросите на бизнес комуникацията, често ме представят като „мотивиращ оратор“. Макар да съм поласкан и да искам горещо да споделя това, което съм научил, бързам да изтъкна, че ако трябва да наемате мотивираш говорител, за да запали вашите хора, вие вече сте ги загубили”, споделя авторът Кармайн Гало. „Вие сте този, към когото те се обръщат за мотивация ден след ден, не аз. Не аз съм човекът, който прекарва осем, девет, десет часа дневно с тях. Вие сте този, който трябва да развие уменията си за убеждаване, за да вдъхновявате хората край вас. Тази книга ще ви запознае с опита на най-добрите. Седемте прости правила, разкрити тук, са присъщи на хора, които със силата на своите думи, дела и поведение вдъхновяват всички край себе си.”
Присъедини се и сподели: Facebook Twitter RSS Изпрати
най-нови от офис
„Запали ги!”, съветва Кармайн Гало20-02-2013
Или как да развиете умения да вдъхновявате хората около вас
Ново мултифункционално печатно устройство анонсира Kyocera
Скенер на Xerox улеснява споделянето в „облака”
още
най-четени от офис
Учени изобретиха детектор на лъжата за директори27-08-2010
Внимание, ако шефовете използват много междуметия!
IBM хвърля ръкавицата с новите си еХ5 системи
Растенията в офиса най-много влияят върху продуктивността