информационни ресурси за бизнеса
гаджет
игри
филми
музика
кар
наука
офис
релакс
времето днес
София Пловдив
Варна С. Загора
Бургас Русе
фиксинг БНБ
usd EUR 1.95583 gbp
usd USD 1.83457 gbp
gbp GBR 2.29396 gbp
chf CHF 1.83096 gbp
RSS емисии
infoweek.bg
ИТ в бизнеса
финанси
greenWEEK
секюрити
човешки ресурси
марком
infoWEEKEND
weekend » офис
Ново мултифункционално печатно устройство анонсира Kyocera
FS-3040MFP+ адресира основни проблеми в офиса
2-11-2012
Днес офисното пространство в повечето фирми е ограничено от много и различни копирни машини, принтери и скенери. В добавка, работата с всяко едно от тях отнема на служителите значително време. Още по-тежко изглежда положението когато е нужно по-голямо натоварване, свързано с печатане, сканиране и копиране в кратък период от време.

Именно тези проблеми адресира доставчикът на офисни технологични продукти Kyocera с новото си A4 лазерно мултифункционално устройство FS-3040MFP+. Моделът се отличава със симпатичен дизайн, който чудесно може да се впише в офисната среда, спестява място и време, и едновременно с това задоволява напълно нуждите на динамични работни отдели за висока продуктивност и улеснено управление.

Бързо влизане в режим на работа и висока скорост на печат

Едно от предимствата на Kyocera FS-3040MFP+ пред други сходни продукти е, че може много бързо да влезе в режим на работа – времето за подгряване на мултифункционалното устройство е 22 секунди. Не по малко важни са и другите функции на модела. Скоростта на печат (черно-бяло, А4) е 40 страници в минута (ppm), а сканирането става със скорост 35 изображения в минута. Тези възможности са особено ценени от потребителите, които желаят висока производителност за кратък период от време. Освен това Kyocera FS-3040MFP+ предлага високоскоростен двустранен печат – 9,5 страници в минута (черно-бяло, А4).

Иновативна технология за копиране

В добавка, устройството предлага и много приемливи копирни възможности, а самото сканиране и копиране се осъществява с помощта на иновативна white LED подсветка. Максималната резолюция на копиране е 600x600 DPI, а копията могат да се мащабират от 25 до 400 процента.

Възможност за сканиране към email, FTP, OCR и USB

В допълнение Kyocera FS-3040MFP+ може да сканира към E-mail, FTP, OCR, USB, като самото сканиране се осъществява в най-разпространените и често използвани формати - TIFF, PDF, JPG и XPS. Kyocera FS-3040MFP+ идва с разнообразие от интерфейси: USB 2.0, USB Host, Fast Ethernet 10/100Base-TX, слот за принт сървър и слот за CompactFlash карта.

Високо ниво на сигурност

Освен всичко останало Kyocera FS-3040MFP+ предоставя максимално ниво на сигурност на обработените документи с SSL, IP sec и Private Print функции. При желание може да се предложи и поддръжка за различни картови системи за аутентификация.

Капацитетът на тавата е важен елемент при избора на мултифункционално устройство и определено не е приятно служителите да се ангажират често с добавянето на нови листа в момент, в който машината работи на пълни обороти. Стандартна входяща вместимост е 500 листа, а максимална входяща вместимост - 2100 листа. Многофункционалното печатащо устройство се предлага у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.
Присъедини се и сподели: Facebook Twitter RSS Изпрати
най-нови от офис
„Запали ги!”, съветва Кармайн Гало20-02-2013
Или как да развиете умения да вдъхновявате хората около вас
Ново мултифункционално печатно устройство анонсира Kyocera
Скенер на Xerox улеснява споделянето в „облака”
още
най-четени от офис
Учени изобретиха детектор на лъжата за директори27-08-2010
Внимание, ако шефовете използват много междуметия!
IBM хвърля ръкавицата с новите си еХ5 системи
Растенията в офиса най-много влияят върху продуктивността